Arnout Druyvesteyn

Adres
Kaya John Menge 3
Willemstad
Curacao xxxxx
Curacao
Mobiel nummer

59995136375

Telefoonnummer

+59997386373

Fax

59997366373

» Neem nu contact op met Arnout Druyvesteyn

Gratis Business Tools

BedrijfsGezondheidsTest
Doe onze gratis "BedrijfsGezondheidsTest" en ontdek welke onderdelen van jouw bedrijf verbeterd moeten worden.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf met ons in contact.
Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn Email This More... Subscribe

Maak kennis met Arnout Druyvesteyn ...

Werk jij meer uren in je eigen bedrijf dan je zou willen?   

Wil jij de visie en droom terugkrijgen die in eerste instantie geleid hebben
tot jouw eigen bedrijf?

Wat zou jij er voor over hebben om de controle over jouw leven terug te krijgen en meer tijd te kunnen doorbrengen met familie en vrienden?

Laat ik mijzelf even voorstellen ... ik ben een gecertificeerde Business Coach bij ActionCOACH, ‘s werelds nummer 1 Business Coaching Franchise-organisatie (Entrepreneur Magazine sinds 2004). Wij werken met meer dan 1000 coaches in 49 landen en zijn nu ook actief in Nederland!

Als jouw persoonlijke coach ga ik samen met jou werken aan vijf belangrijke aspecten van jouw bedrijf. De 5 aspecten zijn:

* Verkoop

* Marketing en reclame

* Werving en selectie en team building

* Systemen en processen

* Business Development en klantgerichtheid

De nadruk op deze aspecten is afhankelijk van het soort bedrijf en van jouw behoeften en doelstellingen. Mijn doel is MKB ondernemers zoals jij, minder tijd te laten besteden aan het werken IN jouw bedrijf, en meer tijd AAN jouw bedrijf. Dit resulteert uiteindelijk in meer geld in minder werktijd. Daarnaast is plezier in ondernemen een belangrijk onderdeel en ik help jou graag bij het terugkrijgen van het plezier.

Als MKB ondernemer, ken ik de harde realiteit van het ondernemerschap en weet ik hoe het is om je zorgen te maken over het van dag-tot-dag overleven van het bedrijf. Evenals het verdienen van voldoende geld om mijn zakelijke en persoonlijke leven te leiden. Ik begrijp hoe het is om lange dagen te maken en je af te vragen hoe dat zo gekomen is en waar dat ideaalbeeld van het eigen ondernemerschap gebleven is.

Ik ben er om jou te helpen dat allemaal te veranderen. Samen zullen we werken aan het opnieuw definiëren van jouw dromen en visie, en vervolgens zullen we de nodige systemen, strategieën en tactieken inzetten die jouw bedrijf gaan omzetten in een bloeiende en succesvolle onderneming.

Wij definiëren een succesvol bedrijf als: een commerciële, winstgevende onderneming die zonder jou werkt. Als jouw persoonlijke Business Coach, zal ik optreden als een vriend, die de zaken niet mooier maakt dan ze zijn, zegt waar het op staat en die je op koers in de richting van jouw dromen houdt.

Er is geen beter moment dan nu om aan de slag te gaan met je doelstellingen. Als jij er klaar voor bent om jouw bedrijf op een hoger niveau te brengen, neem dan vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe jij jouw methode van zakendoen kunt veranderen om de resultaten te bereiken die jij wilt.

 

P.S. Bent je de eigenaar van een bedrijf, doe dan de “BedrijfsGezondheidsTest” als eerste stap om aan de slag te gaan. Klik hier om te beginnen.

  

 ActionCOACH Free E-BookActionCOACH Free E-Book