Eszik Zoltán köszönti Önt!

Több idöt tölt a vállalkozásával, mint azt eredetileg szerette volna, lényegesen többet, mint korábban gondolta?

Hol vannak már azok az álmok, vágyak, amelyekkel annak idején útjára indította vállalkozását? Itt lenne az ideje végre valóra váltani ezeket! Milyen eszközei vannak, hogy kézben tartsa saját életét, s több idöt tudjon családja, barátai körében tölteni?

 

Képesített üzleti Coach-ként, az ActionCOACH támogatásával a hátam mögött, mely a világ elsö számú üzleti coaching franchise vállalkozása (Entrepreneur Magazine) öt különbözö területen tudok tenni – önnel együttmüködve – az érdemi változások érdekében.

Hogy ezek közül melyikre milyen súllyal fókuszáljunk, az döntöen az üzletének jellegétöl, illetve saját céljaitól függ. A következö kulcsterületekröl van szó: Értékesítés, Marketing és reklám; Csapatépítés és munkaerö-utánpótlás; üzletfejlesztés és információs rendszerek; és Ügyfélszolgálat.

Szerepem szerint, de belsö elkötelezettségböl is az a cél vezet, hogy olyan kisvállalkozóknak segítsek, mint Ön, hogy kevesebb idöt töltsön üzletében, s fordítsa inkább az idejét annak fejlesztésére, hogy az tényleg jövedelmezövé váljon, s visszaadja az örömöt a vállalkozásban és a személyes életében egyaránt.

Kisvállalkozóként magam is tudom, mit jelent küzdeni a túlélésért, tartani magam kitüzött céljaimhoz, ragaszkodni hosszú távú céljaimhoz.

Az Ön rendelkezésére állok, együtt újrafogalmazhatjuk cégével kapcsolatos elképzeléseit, céljait, s kidolgozhatjuk, bevezethetjük a szükséges rendszereket, meghatározhatjuk és alkalmazhatjuk a szükséges stratégiákat és taktikákat hogy jól menÅ‘, gyarapodó pályára állítsuk azt.

A mi meghatározásunk szerint az számít sikeres üzletnek, amely eredményes, azaz jövedelmezö gazdasági vállalkozás, mely a tulajdonos személyes közremüködése nélkül is megáll a lábán. Üzleti coachként fáradhatatlan barátként túl azon, hogy megmutatom az ehhez vezetö utat, minden erömmel azon leszek, hogy Ön ne térjen le erröl az ösvényröl.

Itt a legjobb pillanat az álmok, célok valóra váltására. Ha érzi magában az eröt és a szándékot, hogy vállalkozását eljutassa a következö lépcsöfokra, keressen meg még ma egy kötelezettség nélküli, ingyenes konzultációra! Tekintsük át együtt, milyen lehetöségek vannak mielött elérni kitüzött céljait!

 

Üzlettulajdonosként az elsö lépés kitölteni

"Mennyire hatékony az Ön vállalkozása" tesztünket.

 

Tudjon meg többet programjainkról, az alábbi linkre kattintva!

Látogassa meg magyarországi oldalainkat is!

www.cegfejleszto.eu

www.cegturbo.hu

Csatlakozzon a Leverage klub közösségi oldalához a Facebook-on, hogy ne maradjon le egy játékest idÅ‘pontról sem!

Kövesse figyelemmel blogomat!


Zoltan Eszik
Tolgyfa u 14
Budapest
Budapest, 1027
Hungary
 +3620 936 26 42
 +36-1-315-0020
Find Zoltan on: