2012.10.05. - gazdasagiradio.hu

ÉlÅ‘ coaching beszélgetést indított Eszik Zoltán mindazoknak a cégvezetÅ‘knek, akik bizonytalanok problémáik megoldásában.

Szokatlan idÅ‘pontban, minden kedden és szerdán reggel fél hattól fél hétig várja a telefonhívásait Eszik Zoltán coach azoknak a cégvezetÅ‘knek, akik egyedül maradtak gondjaikkal. Arra a kérdésre, honnan az ötlet a meglepÅ‘ idÅ‘pontválasztáshoz, Eszik Zoltán két élményét is fel tudja idézni...>>

Minden kedden és szerdán reggel 5.30 - 6.30 - 061/999 4748

http://gazdasagiradio.hu/cikk/83809/

 

 

2011. 08. 19. - hvg.hu

Ötvenmillió felett "vakul meg" a vállalkozó, akkor kell a külsÅ‘ segítség

Mit érdemes tennie egy vállalkozásnak, ha növekedésnek indult és továbbra is fejlÅ‘dni szeretne? KitÅ‘l kérjen tanácsot a tulajdonos akkor, amikor bÅ‘vülÅ‘ csapata miatt már nehezére esik mindent átlátni és irányítani? A business coaching, azaz az üzletfejlesztési tanácsadás segítséget nyújthat, ám a hazai vállalkozók közül ma még csak minden tizedik élne a lehetÅ‘séggel...>>

http://hvg.hu/kkv/20110819_vallalkozas_coaching_tanacsadas

 

2010. 06. 25. -  Tanácsadó Tv

 Mit jelent coach-csal dolgozni? Hogyan is dolgozik egy coach?

Miben rejlik az ActionCOACH egyéni módszerének sikere?

 Nézze meg riportunkat

 

 

 

 

 

 

Bedö Márta, vezetö tréner
 
Öszinte, segítökész és lelkes
 
Az Action COACH honlapja és hírlevele egy pillanat alatt megragadott. Öszinte, segítökész és lelkes hozzáállást tükröz. Bökezüen nyújt ötleteket, elgondolkodtató és praktikus tanácsokat a vállalkozások humán-fejlesztéséhez. Engem a hitvallásukat tükrözö mondattal fogott meg: "Az üzleti életben is vannak évszakok. De ha itt a tél, utána mindig tavasz jön!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
        

Kiss József, ügyvezetö igazgató

 

Megkülönböztethetö Stílus
 
 
Az ActionCoach magazin valamennyi számát nagy érdeklödéssel olvastam és néha újra is lapozom. Tetszik a design-ban, szerkesztésben, színvilágban és nem utolsósorban tartalomban egyedi és jól megkülönböztethetö stílus. A magazint olvasva az üzlethez szorosan kapcsolódóan olyan hasznos tudásanyaghoz jutok, amely egyszerre ad friss ismereteket, gondolkodtat el és indukál újabb és újabb a vállalkozásban használható gyakorlati ötleteket.”
 
 
 
 
 
 
 
Pap Adrienn, a QUAESTOR Cégcsoport üzletágvezetöje
 
„Egyszer egy távoli vidéken élt egy helytartó, akinek volt négy fia. Egy nap leültette öket és egy-egy nyílveszöt adott a kezükbe. - Törjétek el! - mondta. Ök nehézség nélkül kettétörték azokat. Ezután csomóba fogott négy nyílvesszöt, melyeket már egyik fiú sem tudott eltörni. Ekkor így szólt: - Ha különálló nyílvesszöként, egyedül próbáltok meg célt elérni a világban, akkor könnyedén összeroppantanak titeket.
De, ha összefogott nyílveszök módjára egymást erösítitek, senki nem tud elbánni veletek.”
 
Egy vállalkozó, gyakran szintén nagyon egyedül érezi Magát mivel azon túl, hogy ötletét megvalósítsa, személyes közremüködése nélkül, vállalkozásának nyeresége, folyamatos fejlödése érdekében versenyelönyre (leverage) kell szert tennie.
Melyek azok a területek ahova fókuszálni kell? A vállalkozás-szimulátor a LEVERAGE megmutatta. Nagyon örültem, hogy meghívást kaptam a Leverage (Versenyelöny) oktatójátékkal való ismerkedésre.  Szívesen alkalmazok tanulási segédeszközként játékokat, különösen ha azok szórakoztatóak. Nagyon szeretem a játékokat a képzés hatékonyabbá tételére, mert a résztvevök teljes személyisége bevonható. A LEVERAGE  lényegre törö, segít a fókuszpontokra koncentrálni a vállalkozások fejlesztéséhez. Mint a való életben kihívásokkal, feladatokkal, döntési helyzetekkel találkozunk, hogy hogyan oldjuk meg azokat. A játék megköveteli tölünk, hogy döntsünk és gyors visszajelzést ad döntéseink következményeiröl.
A játékban hibázhatunk és tanulhatunk belÅ‘le, ezáltal elkerülhetjük ugyanazokat a hibákat a  való életben, továbbá játszva építhetünk a gazdasági válság közepette is személyes közremüködésünk nélküli, stabilan nyereséges vállalkozást.
 
Lehet egy javaslatom?
 
Nevessen a gazdasági válság szemébe. Építsen egy stabilan nyereséges vállalkozást, duplázza meg nyereségét!Mibe jó fektetni válság idején? Mi az, amit nem érint az infláció, söt még a teljes gazdasági összeomlás sem?
Az Ön tudása és a készségei. Azokat senki nem veheti el. Mindent elveszíthet, azonban, ha ismeri a lépéseket, hogy vállalkozása hogyan tud versenyelönyre szert tenni, pillanatok alatt tud új, sikeres vállalkozást építeni.
 
Tehát, játékra fel!
 
 
 
 
 
Földvári Zsolt, marketing tanacsadója
Új módszer a válságkezelésben
 
„A verseny erösödik, az üzleti világ egyre gyorsabban változik – ám szerencsére nem csak hátrányunkra. Immár a kis- és közepes ingatlanos vállalkozások esetében sem tekinthetö luxusnak, hogy üzleti coach-csal dolgozzanak!
Gyorsabban…
Az üzleti coach (vállalkozásfejlesztési tanácsadó) szerepe az edzöhöz hasonló, aki versenyzöjét úgy ösztönzi jobb teljesítményre, hogy az edzések során olyan új megoldásokat tanít meg számára, melyekkel az megelözheti versenytársait. Ahogy edzöje irányításával egy sportoló is egyre gyorsabban képes futni, ugyan úgy a coahingot igénybe vevö cégvezetök is egyre hatékonyabbá válnak az értékesítési, marketing, menedzsment, csapatépítés területén”.
 
 
 

Így játssz a pénzzel!

A legtöbb üzletember ragaszkodik azokhoz a vezetési módszerekhez, amelyeket vállalkozása alapításakor dolgozott ki, cége terjeszkedésével azonban elavulnak a korábban használt technikák, gátolva a további fejlödést. Ahhoz, hogy a cégvezetö kilépjen a mókuskerékböl, és ne csak non-stop robotolásával tolja elöre cégét, gyakran szakértöi segítségre van szüksége...

www.vallalkozoinegyed.hu/20090605/uzleti_szimulacios_jatek_vallalkozok_szamara


 

 

 


Zoltan Eszik
Tolgyfa u 14
Budapest
Budapest, 1027
Hungary
 +3620 936 26 42
 +36-1-315-0020
Find Zoltan on: